Doresti sa-ti construiesti casa mult visata?

Construiesti Casa

Revirimentul din imobiliare se simte și în segmentul construcțiilor de case pentru persoane fizice.
Jucătorii din domeniu semnalează o creștere semnificativă a cererii în 2020, comparativ cu 2019.

„Piața construcțiilor pare că-și revine. E bine sa iti doresti sa iti construiesti casa mult visata. Încă mai avem mult de lucru, chiar și acum se înghesuie oamenii să construiască”, spune administratorul unei firme de constructii. „Sunt cereri multe, de două ori mai multe decât anul trecut”


IMOBerceni.ro construieste casa de vis

Majoritatea bucureștenilor vor să-și ridice case în zone limitrofe ale orașului, precum Berceni, Popesti,Pipera, Otopeni, Mogoșoaia, Măgurele, Dragomirești, Balotești etc. Clienții optează, de regulă, pentru construcții pe parter și mansardă sau parter și etaj, cu amprentă la sol de 70-100 de metri pătrați (pe un teren de circa 300-500 de metri pătrați) și o suprafață construită totală de 140-200 de metri pătrați.
Prețuri mai mari în 2020.

Iti construiesti casa mult visata cu echipa de profesionisti.


Pe fondul cererii crescute, prețurile practicate de constructori s-au majorat anul acesta, reprezentantul firmei estimând un avans de 10-15% față de tarifele din 2019. Creșterea poate fi pusă pe seama scumpirii materialelor, dar și a forței de muncă. „E greu să găsești oameni pricepuți”, punctează acesta.
La cât mai ajunge, așadar, ridicarea unei „case la cheie” de către o firmă specializată?

La o casă tradițională, din zidărie (cărămidă sau BCA pe cadre din beton), prețurile se încadrează, în medie, între 450 și 600 de euro pe metru pătrat construit, cu TVA inclus, explică constructorul S.C. DELAZERO CONSTRUCT INVEST SRL  Pentru o locuință pe parter și mansardă, costurile se vor situa la limita de jos a intervalului, iar pentru una pe parter (sau parter și etaj) vor ajunge la limita superioară. Asta înseamnă că pentru o casă pe un singur nivel, cu o amprentă la sol de 100 de metri pătrați construiți (adică aproximativ 80 de metri pătrați utili), ar fi necesar un buget de circa 55.000 de euro.

Fiecare lucrare – constructie este diferită!
Aceste valori nu sunt însă „bătute în cuie”, fiecare proiect fiind diferit (o construcție cu subsol, spre exemplu, va costa mai mult decât una fără). Potrivit lui, un cost fix de construcție este dificil de estimat, acesta variind atât în funcție de tipul lucrării, cât și de materialele și finisajele folosite. Informativ, oficialul oferă exemplul unei case cu parter, etaj și pod înalt, cu o amprentă la sol de 120 de metri pătrați, a cărei construcție ar ajunge la cca 150.000 de euro (folosind materiale de calitate și respectând întocmai detaliile din proiect).


Astfel, abia după ce primesc informații detaliate despre lucrările solicitate, constructorii pot pune la dispoziția clientului un deviz de lucrări cu o estimare cât mai exactă a costurilor.
Daca doresti sa iti construiesti casa visurilor tale in zona sud Bucuresti Ilfov- echipa profesionista IMOBerceni.ro te poate ajuta.

S.C. DELAZERO CONSTRUCT INVEST SRL

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni –  Vanzare Casa Berceni Ilfov finisata 100% – Vanzare Casa Berceni Ilfov si gradina – Vanzare Casa Berceni Ilfov cu terasa – Vanzare Casa Berceni Ilfov cartier rezidential – Vanzare CasaBerceni Ilfov  – Vanzare Casa Berceni Ilfov langa Bucuresti