Semineu – solutie chic in locuinta moderna

Semineu

Semineu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Semineu – solutie chic in locuinta moderna

semineu

semineu

Instalarea unui semineu in interiorul locuintei se practica de sute de ani. De-a lungul timpului insa, a cunoscut o continua evolutie, ceea ce a condus la transformarea lui dintr-o sursa de incalzit intr-un element pur decorativ si momente de relaxare binevenite pentru familia dumneavoastra.

Chiar daca nu locuiesti intr-o casa la munte, cu un decor similar cu cel din imagini, poti sa creezi acasa la tine o atmosfera degajata si relaxanta de toamna, care sa te deconecteze de la stresul cotidian. Daca in living exista deja un semineu, este perfect. Ideal ar fi ca acesta sa aiba finisaj din piatra, pentru a transmite senzatia de mediu natural. In apropierea sau deasupra lui, expune obiecte decorative din lemn, cu forme brute, sau amintiri de vanatoare.
Apoi, alege textile mai groase pentru ferestre, tapiterii si pleduri moi. Efectul va fi garantat.

Atmosfera „incalzita” cu un semineu

Chiar daca il asociezi cu interioarele clasice, semineul se integreaza la fel de bine si intr-un decor fusion, modern sau futurist. Prezenta lui intr-un decor dominat de culori reci este cu atat mai binevenita, creand senzatia de caldura si intimitate.
De regula, in apartamentele de bloc, cele mai intalnite sunt modelele ecologice. Daca atunci cand ai utilat camera ai omis sa il instalezi, ai posibilitatea de a-l cumpara sau comanda ulterior. Mai nou, anumite modele sunt prevazute cu rotile, ceea ce inseamna ca le poti muta dintr-un loc in altul sau dintr-o camera in alta. In acest caz, trebuie sa fii atent la designul si cromatica lor, pentru a se integra armonios in casa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_images_carousel images=”1532,1531,1530,1529,1528,1527,1525,1524,1523″ img_size=”medium” speed=”4000″ autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Finisaje personalizate vs. prefabricate

Printre materialele folosite la fabricarea finisajelor pentru semineuri se numara marmura, granitul si travertinul ceea ce gasiti si in casele din ansamblul de vile Berceni, disponibile intr-o gama larga de culori si nuante, rezultatele finale putand fi comparate cu adevarate opere de arta.
Cea mai recomandata este utilizarea pietrei naturale, deoarece aceasta rezista la ciclurile de incalzire/racire. In ceea ce priveste finisajul, exista doua optiuni: personalizat sau prefabricat. Modelele de semineuri prefabricate sunt foarte diverse, satisfac cele mai exigente cerinte estetice si au avantajul productiei automatizate: calitate la preturi accesibile.

sursa : casamea.ro

.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

case de vanzare bucuresti

case de vanzare bucuresti ilfov

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara comision – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara intermediari – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov pozitie excelenta – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov la oferta – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov 500Eur/mp – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov finisata 100% – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov si gradina – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov cu terasa – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov cartier rezidential – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov langa Bucuresti – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov Berceni – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov fara comision – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov fara intermediari – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov pozitie excelenta – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov la oferta – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov 500Eur/mp – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov finisata 100% – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov si gradina – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov cu terasa – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov cartier rezidential – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov langa Bucuresti – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov direct dezvoltator – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov fara comision – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov finisata la cheie – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov la cel mai bun raport calitate pret – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov fara intermediari – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov superba – Vanzare Casa Berceni Ilfov direct Dezvoltator – Vanzare Casa Berceni Ilfov – Vanzare Casa Berceni Ilfov fara comision – Vanzare Casa Berceni Ilfov fara intermediari – Vanzare Casa Berceni Ilfov pozitie excelenta – Vanzare Casa Berceni Ilfov la oferta – Vanzare Casa Berceni Ilfov 500Eur/mp – Vanzare Casa Berceni Ilfov finisata 100% – Vanzare Casa Berceni Ilfov si gradina – Vanzare Casa Berceni Ilfov cu terasa – Vanzare Casa Berceni Ilfov cartier rezidential – Vanzare CasaBerceni Ilfov  – Vanzare Casa Berceni Ilfov langa Bucuresti