Pret apartament Bucuresti – Romania aproape de un nou boom

Pret apartament Bucuresti

Pret apartament Bucuresti

In ansamblul rezidential IMOBerceni pretul mediu per/mp este de cca 800Eur + valoarea terenului.

Special cele ale imobilelor noi, au trecut de la tendinţa de stabilizare, la cea de creştere susţinută, potrivit unei analize imobiliare. Această veste creează premisele pentru un nou boom, care ar putea avea loc în următoarele luni!

Casele şi apartamentele din România au depăşit perioada de scădere a preţurilor (pret apartament bucuresti) , dar şi pe cea de stabilizare, în care fluctuaţiile erau mici şi nesemnificative. Acum a venit momentul în care preţurile se aşază în majoritatea oraşelor ţării, astfel încât creşterea de 10% de la sfârşitul lunii decembrie 2014 şi până la sfârşitul lunii octombrie 2015 este una firească. 

De ce spunem asta? Foarte simplu: cererea pentru locuinţe este din ce în ce mai mare, capacitatea de creditare a băncilor a început să se îmbunătăţească vizibil, iar calitatea construcţiilor rezidenţiale din marile oraşe este din ce în ce mai bună. În aceste condiţii, a crescut numărul locuinţelor noi din zonele foarte bune ale oraşelor precum Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Braşov şi Bucureşti (pret apartament Bucuresti) şi automat şi preţurile la nivel naţional au urcat.

 

200 euro/ mp – atât au crescut preţurile locuinţelor în ultimele 11 luni

 

În ultimele 11 luni, preţul mediu al unei locuinţe din România a urcat cu aproape 200 euro/mp, de la 1.080 euro la 1.280 euro. 

 In ansamblul rezidential IMOBerceni pretul mediu per/mp este de cca 800Eur + valoarea terenului aferent.

Bugetul maxim al românilor pentru locuințe. – Conform studiului ImoResearch, din octombrie 2019, de la un târg imobiliar, în ultimele 4 luni cumpărătorii de apartamente (și în special tinerii) alocă sume chiar mai mari de 70.000 euro pentru o locuință, așa că aceste creșteri ale prețurilor imobilelor nu ar trebui să mai mire pe nimeni.

 

a doua casa

pret apartament bucuresti

Cât este diferenţa dintre locuinţele vechi şi cele noi în Bucureşti? 

În Bucureşti, cel mai important oraş din România şi pentru piaţa imobiliară, preţul mediu pentru un apartament nou depăşise 1.250 de euro în luna octombrie 2019. O locuinţă veche pret apartament Bucuresti costă cca 1.000 euro în luna octombrie 2019.

In ansamblul rezidential IMOBerceni pretul mediu per/mp este de cca 800Eur + valoarea terenului aferent. 

Ce va urma în continuare?

Nimeni nu poate spune cu exactitate cum va arată viitorul pieţei imobiliare româneşti (pret apartament Bucuresti). Totuşi, sunt toate premisele că vor continuă să crească ofertele de locuinţe noi construite în zonele centrale şi semicentrale ale marilor oraşe, pentru că românii par mai pregătiţi că oricând să renunţe la compromisuri.

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni –