case de vanzare bucuresti

Oferte – Case de Vanzare Bucuresti Ilfov

Case de vanzare Bucuresti Ilfov

Case de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni direct Dezvoltator.

Achizitionarea unui imobil nou – casa de vanzare Bucuresti Ilfov – avand anexata o gradina este cea mai buna solutie de investitie pe termen lung.
Achizitionarea unei case Bucuresti Ilfov direct de la dezvoltator va ofera ocazia de a supraveghea lucrarea..putand incheia contractul de la un stadiu incipient.

O locuință proprie, visul europenilor

În ceea ce priveşte tipul de locuință considerat ca ideal, studiul companiei RE/MAX relevă că 75% dintre europeni ar prefera să locuiască în propria casă (case de vanzare bucuresti ilfov fiind o solutie), 16% ar alege propriul apartament, în timp ce restul respondenților şi-ar dori să locuiască într-o locuinţă închiriată.

De accea aceste case de vanzare Bucuresti Ilfov la un raport calitate/pret avantajos este la mare cautare la noi.

casa de vanzare bucuresti ilfov

case de vanzare bucuresti ilfov

„În România, cel mai probabil majoritatea persoanelor îşi doresc să deţină propria locuinţă, cu toate că numărul celor care aleg o chirie, în mediul urban, este foarte ridicat. Însă, ca urmare a crizei din anii trecuţi, românii au devenit mai cumpătaţi şi, în ultimii ani, au luat mai greu decizia unei achiziţii”, precizează reprezentantul RE/MAX România.

Portret-robot de proprietar
În momentul de față, relevă analiza citată, circa 61% dintre europeni deţin propria locuinţă (25% au un apartament, iar 36% o casă). 51% dintre proprietarii europeni sunt bărbați cu vârsta între 40 şi 49 de ani, ce activează în zona urbană (35%). La polul opus, 51% dintre cei care optează pentru închirierea unei locuinţe sunt femei. Chiriașii au vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani şi, de cele mai multe ori, locuiesc în oraşe (45%).

Casa de vanzare Bucuresti Ilfov – cheia succesului dumneavoastra

Interesant este că unul din şase europeni deţine şi o a doua locuinţă. În Grecia, aproape o treime din populaţie deţine o casă unde îşi petrece vacanţa. Polonia e pe locul al doilea în clasament, cu un procent de 25,1%, urmată de Turcia, cu 24,8%. La polul opus, doar 5,4% dintre germani au o a doua locuinţă.

Vile / Case de vanzare Bucuresti – Ilfov Romania la standarde europene

sursa : imobiliare. ro

 

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara comision – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara intermediari – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov pozitie excelenta – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov la oferta