Oferte – Case de Vanzare Bucuresti Ilfov

Case de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni direct Dezvoltator.

Achizitionarea unui imobil nou – casa de vanzare Bucuresti Ilfov comuna Berceni- avand anexata o gradina este cea mai buna solutie de investitie pe termen lung.
Achizitionarea unei case Bucuresti Ilfov direct de la dezvoltator va ofera ocazia de a supraveghea lucrarea, putand incheia contractul de la un stadiu incipient.

PROMOTIA lunii IMOBerceni.ro:

Mya Residence 5

Mya Residence 5

Maya Residence 2

O locuință proprie, visul europenilor

În ceea ce priveşte tipul de locuință considerat ca ideal, studiul companiilor de specialitate imobiliara, relevă că 75% dintre europeni ar prefera să locuiască în propria casă (case de vanzare Bucuresti Ilfov comuna Berceni fiind o solutie), 16% ar alege propriul apartament, în timp ce restul respondenților şi-ar dori să locuiască într-o locuinţă închiriată.

De accea aceste case de vanzare Bucuresti Ilfov la un raport calitate/pret avantajos este la mare cautare la noi.

„În România, cel mai probabil majoritatea persoanelor îşi doresc să deţină propria locuinţă, cu toate că numărul celor care aleg o chirie, în mediul urban, este foarte ridicat. Însă, ca urmare a crizei din anii trecuţi, românii au devenit mai cumpătaţi şi, în ultimii ani, au luat mai greu decizia unei achiziţii, au inceput sa prefere casele la curte!”

Portret-robot de proprietar
În momentul de față, relevă analiza citată, circa 61% dintre europeni deţin propria locuinţă (25% au un apartament, iar 36% o casă). 51% dintre proprietarii europeni sunt bărbați cu vârsta între 40 şi 49 de ani, ce activează în zona urbană (35%). La polul opus, 51% dintre cei care optează pentru închirierea unei locuinţe sunt femei. Chiriașii au vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani şi, de cele mai multe ori, locuiesc în oraşe (45%).

Casa de vanzare Bucuresti Ilfov – cheia succesului dumneavoastra

Interesant este că unul din şase europeni deţine şi o a doua locuinţă. În Grecia, aproape o treime din populaţie deţine o casă unde îşi petrece vacanţa. Polonia e pe locul al doilea în clasament, cu un procent de 25,1%, urmată de Turcia, cu 24,8%. La polul opus, doar 5,4% dintre germani au o a doua locuinţă.

Vile / Case de vanzare Bucuresti – Ilfov Romania la standarde europene

In timp de Pandemie, o casa la curte este in avantajul sanatatii familiei dumneavoastra !

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara comision – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara intermediari – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov pozitie excelenta – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov la oferta