Doresti sa-ti construiesti casa mult visata !?

Construiesti Casa

Revirimentul din imobiliare se simte și în segmentul construcțiilor de case pentru persoane fizice.
Jucătorii din domeniu semnalează o creștere semnificativă a cererii în 2015, comparativ cu 2014. „Piața construcțiilor pare că-și revine. E bine sa iti doresti sa iti construiesti casa mult visata. Încă mai avem mult de lucru, chiar și acum se înghesuie oamenii să construiască”, spune administratorul unei firme de constructii. „Sunt cereri multe, de două ori mai multe decât anul trecut”
– construiesti casa de vis

Majoritatea bucureștenilor vor să-și ridice case în zone limitrofe ale orașului, precum Berceni, Popesti,Pipera, Otopeni, Mogoșoaia, Măgurele, Dragomirești, Balotești etc. Clienții optează, de regulă, pentru construcții pe parter și mansardă sau parter și etaj, cu amprentă la sol de 70-100 de metri pătrați (pe un teren de circa 300-500 de metri pătrați) și o suprafață construită totală de 140-200 de metri pătrați.
Prețuri mai mari în 2015-2016
Iti construiesti casa mult visata cu echipa de profesionisti.
Pe fondul cererii crescute, prețurile practicate de constructori s-au majorat anul acesta, reprezentantul firmei estimând un avans de 10-15% față de tarifele din 2014. Creșterea poate fi pusă pe seama scumpirii materialelor, dar și a forței de muncă. „E greu să găsești oameni pricepuți”, punctează acesta.
La cât mai ajunge, așadar, ridicarea unei „case la cheie” de către o firmă specializată? La o casă tradițională, din zidărie (cărămidă sau BCA pe cadre din beton), prețurile se încadrează, în medie, între 350 și 450 de euro pe metru pătrat construit, cu TVA inclus, explică constructorul. Pentru o locuință pe parter și mansardă, costurile se vor situa la limita de jos a intervalului, iar pentru una pe parter (sau parter și etaj) vor ajunge la limita superioară. Asta înseamnă că pentru o casă pe un singur nivel, cu o amprentă la sol de 100 de metri pătrați construiți (adică aproximativ 80 de metri pătrați utili), ar fi necesar un buget de circa 40.000 de euro.

vanzare casa vila bucuresti

construiesti casa mult visata

Fiecare lucrare – constructie este diferită!
Aceste valori nu sunt însă „bătute în cuie”, fiecare proiect fiind diferit (o construcție cu subsol, spre exemplu, va costa mai mult decât una fără). Potrivit lui, un cost fix de construcție este dificil de estimat, acesta variind atât în funcție de tipul lucrării, cât și de materialele și finisajele folosite. Informativ, oficialul oferă exemplul unei case cu parter, etaj și pod înalt, cu o amprentă la sol de 120 de metri pătrați, a cărei construcție ar ajunge la 120.000 de euro (folosind materiale de calitate și respectând întocmai detaliile din proiect).
Astfel, abia după ce primesc informații detaliate despre lucrările solicitate, constructorii pot pune la dispoziția clientului un deviz de lucrări cu o estimare cât mai exactă a costurilor.
Daca doresti sa iti construiesti casa visurilor tale in zona sud Bucuresti Ilfov- echipa profesionista IMOBerceni te poate ajuta.


sursa imobiliare.ro

case de vanzare bucuresti

case de vanzare bucuresti ilfov

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara comision – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara intermediari – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov pozitie excelenta – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov la oferta – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov 500Eur/mp – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov finisata 100% – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov si gradina – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov cu terasa – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov cartier rezidential – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov langa Bucuresti – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov Berceni – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov fara comision – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov fara intermediari – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov pozitie excelenta – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov la oferta – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov 500Eur/mp – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov finisata 100% – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov si gradina – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov cu terasa – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov cartier rezidential – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov langa Bucuresti – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov direct dezvoltator – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov fara comision – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov finisata la cheie – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov la cel mai bun raport calitate pret – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov fara intermediari – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov superba – Vanzare Casa Berceni Ilfov direct Dezvoltator – Vanzare Casa Berceni Ilfov – Vanzare Casa Berceni Ilfov fara comision – Vanzare Casa Berceni Ilfov fara intermediari – Vanzare Casa Berceni Ilfov pozitie excelenta – Vanzare Casa Berceni Ilfov la oferta – Vanzare Casa Berceni Ilfov 500Eur/mp – Vanzare Casa Berceni Ilfov finisata 100% – Vanzare Casa Berceni Ilfov si gradina – Vanzare Casa Berceni Ilfov cu terasa – Vanzare Casa Berceni Ilfov cartier rezidential – Vanzare CasaBerceni Ilfov  – Vanzare Casa Berceni Ilfov langa Bucuresti