Creditul Imobiliar – Obtinere facila

Creditul Imobiliar

Pentru ca sunt diferite momente importante in viata ta cand ai nevoie de un ajutor ferm si imediat pentru ca proiectele tale sa capete forma pe care ti-o doresti!
a doua casa

Creditul Imobiliar pentru casa ta

Creditul imobiliar este un instrument extrem de util prin intermediul caruia se pun bazele unei relatii de incredere de lunga durata intre tine, ca debitor si banca, in calitate de creditor. Astfel, poti obtine finantare intr-un termen relativ scurt, iar restituirea sumei de bani o vei face in mod constant pe parcurs.In functie de destinatia creditului , poti sa alegi cea mai potrivita oferta. Un credit poate constitui obiectul unor actiuni precum:

Finantare: proiecte personale (vacante, calatorii, renovarea casei, tratamente medicale etc.), achizitia unui autoturism, a unei locuinte etc.

Refinantare: achitarea unui alt credit, cu scopul de a avea costuri mai mici, o rata mai mica sau pentru a obtine o suma suplimentara; regruparea mai multor credite detinute intr-unul singur, cu scopul de a gestiona mai usor imprumutul: o singura banca, o singura rata, o singura data de scadenta.

Creditul imobiliar

Creditul imobiliar

Sa iei un credit este mai usor decat la un interviu! In locul unei scrisori de motivatie, trebuie sa ai asupra ta doar cateva documente doveditoare: actul de identitate; documente care atesta veniturile realizate; documente care atesta obiectul si valoarea investitiei (dupa caz).

Atunci cand contractezi un credit, pentru a sti exact cat ai de plata, trebuie sa fii atent la: nivelul dobanzii si la tipul de dobanda, la valoarea totala platibila de imprumutat (DAE), la suma lunara de plata si evident la comisioane.

Daca platesti o dobanda fixa, poti sa-ti planifici de la inceput suma de rambursat pentru intreaga perioada a creditului.

Dobanda indexabila se stabileste in functie de indicele monetar EURIBOR / ROBOR / LIBOR la 3 luni si de o marja stabilita de banca, fixa, pe toata durata creditului. Indicele monetar este specific monedei in care se face creditul (EUR/LEI/USD) si reflecta rata dobanzii la care isi ofera reciproc depozite, cele mai importante banci care opereaza pe piata interbancara locala. Acest tip de dobanda se actualizeaza periodic, in functie de evolutia pietei. Dobanda fiind absolut transparenta, o cunosti inca de la inceput si poti astfel sa-ti calculezi in orice moment ratele aferente, accesand simulatorul de credite. In plus, in orice moment poti solicita bancii eliberarea unui grafic de rambursare actualizat.

Suma lunara de plata

– rambursare in sume constante – presupune o etalare in timp a creditului, astfel incat platesti doar rata si dobanda;

– rambursare in sume descrescatoare – in primele luni, vei plati sume mai mari, urmand ca acestea sa descreasca in mod progresiv pana la sfarsitul perioadei de creditare, astfel incat ai de platit mai putina dobanda.

Atentie! In suma de plata pe care o ai de efectuat lunar sunt incluse capitalul, dobanda, comisioanele si valoarea asigurarii. In unele cazuri, poti beneficia si de o anumita perioada de gratie, partiala (la capital) sau totala, in timpul careia trebuie sa platesti numai dobanda si comisioanele aferente creditului acordat. Ai grija sa efectuezi platile la timp, in ziua prevazuta pentru scadenta deoarece in caz contrar, vei suporta dobanda penalizatoare. Daca intarzii mai mult de 30 de zile, situatia ta va fi transmisa Biroului de Credit, care iti poate restrictiona accesul la un nou credit o perioada lunga de timp.

DAE (dobanda anuala efectiva)

Daca vrei sa stii cu exactitate cat ai de plata, trebuie sa ai o imagine clara nu numai asupra dobanzii, ci mai ales asupra dobanzii anuale efective (DAE) deoarece aceasta din urma inglobeaza tot ce ai de plata: dobanda, comisionul de analiza a dosarului de credit si comisionul de administrare a creditului.

Taxe si comisioane

Pentru creditul pe care il obtii, cunosti comisioanele chiar de la inceput. Acestea sunt indicate in contractul de credit si nu se pot modifica. De asemenea, pe parcursul derularii creditului, nu exista alte costuri suplimentare, decat cele mentionate in Contract.

Valoarea totala platibila de imprumutat

La sfarsitul perioadei de creditare, valoarea totala pe care o vei avea de platit va include toate sumele lunare de plata.

Pentru orice fel de creditare va punem in legatura cu colaboratorul nostru de la Kiwi Finance – consiliere GRATUITA !

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni