Chirie la apartament in marile orase

Chirie la apartament Bucuresti

Chirie la apartament

De la cât pornesc chiriile pentru două camere în marile orașe

 

În mod interesant, nu Capitala are cele mai mari prețuri de pornire.

Ca și la vânzare, pe segmentul închirierilor de apartamente cele mai căutate rămân unitățile locative cu două camere. O analiză realizată de Imobiliare.ro pe baza ofertelor listate pe portal relevă că, în marile orașe, pretențiile proprietarilor pornesc chiar de la mai puțin de 200 de euro pe lună.

chirie la apartament Romania

chirie la apartament Romania

Chirie la apartament În București, un apartament cu două camere confort 2, situat în zona Valea Oltului-Drumul Taberei, are un preț cerut de 170 de euro pe lună. Locuința este situată la etajul șase dinzece al unui bloc vechi, are o suprafață utilă de 37 de metri pătrați și se închiriază nemobilată.

Tot de la 170 de euro pe lună pornesc prețurile și în Brașov. Cu atât poate fi închiriată o locuință bicamerală în zona Noua – aceasta este semidecomandată, complet mobilată și utilată și se află amplasată la etajul trei din patru.

Chirie la apartament În Cluj-Napoca, cel mai ieftin apartament disponibil spre închiriere are un preț cerut de 200 de euro pe lună, pentru o suprafață utilă de 34 de metri pătrați. Locuința este semimobilată și este situată la etajul întâi (din patru) al unui bloc din 1980.

Chirie la apartament În Timișoara, zona Steaua, un apartament complet mobilat și utilat are o valoare de listare de 200 de euro pe lună. Locuința are 40 de metri de metri pătrați utili și este situată la parterul unui bloc cu patru etaje.

Chirie la apartament În Constanța, chiriile pe segmentul apartamentelor cu două camere pornesc de la 160-170 de euro pe lună. Acesta din urmă este prețul cerut de proprietarul unei locuințe din zona Energia, nemobilată și cu o suprafață utilă de 53 de metri pătrați.

Chirie la apartament  În Iași, zona Păcurari, proprietarul unei locuințe decomandate, cu două camere, solicită o sumă de 200 de euro pe lună. Aceasta dispune de o suprafață utilă de 54 de metri pătrați, este situată la etajul șase (din opt) și este nemobilată.

case de vanzare bucuresti

case de vanzare bucuresti ilfov

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara comision – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov fara intermediari – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov pozitie excelenta – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov la oferta – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov 500Eur/mp – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov finisata 100% – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov si gradina – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov cu terasa – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov cartier rezidential – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov langa Bucuresti – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov Berceni – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov fara comision – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov fara intermediari – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov pozitie excelenta – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov la oferta – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov 500Eur/mp – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov finisata 100% – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov si gradina – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov cu terasa – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov cartier rezidential – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov – Vanzare Casa Bucuresti Ilfov langa Bucuresti – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov direct dezvoltator – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov fara comision – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov finisata la cheie – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov la cel mai bun raport calitate pret – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov fara intermediari – Casa de vanzare Bucuresti Ilfov superba – Vanzare Casa Berceni Ilfov direct Dezvoltator – Vanzare Casa Berceni Ilfov – Vanzare Casa Berceni Ilfov fara comision – Vanzare Casa Berceni Ilfov fara intermediari – Vanzare Casa Berceni Ilfov pozitie excelenta – Vanzare Casa Berceni Ilfov la oferta – Vanzare Casa Berceni Ilfov 500Eur/mp – Vanzare Casa Berceni Ilfov finisata 100% – Vanzare Casa Berceni Ilfov si gradina – Vanzare Casa Berceni Ilfov cu terasa – Vanzare Casa Berceni Ilfov cartier rezidential – Vanzare CasaBerceni Ilfov  – Vanzare Casa Berceni Ilfov langa Bucuresti