Avantaje Achizitionare casa direct Dezvoltator

Direct Dezvoltator achizitie

Grupul de Dezvoltatori Imobiliari IMOBerceni vine in intampinarea dorintei dumneavoastra de a achizitiona un imobil in cadrul ansamblului rezidential Berceni Village si va oferim posibilitatea de a cumpara casa mult dorita prin intermediul departamentului nostru de vanzari cu comision 0% avand birou propriu – direct dezvoltator.

Uitati de grijile comisioanelor si profitati cat mai curand de ofertele noastre !

Biroul nostru de vanzari direct dezvoltator are serviciul de vizionări GRATUITE .
Transportul este asigurat cu maşinile companiei. Vizionările şi prezentările ansamblului rezidential Berceni Village sunt făcute de către consilierii noştri imobiliari.
Astfel, aveti posibilitatea de a va alege cu intelepciune Casa Visurilor dumneavoastra !
Programati ACUM o vizionati si scapati de plata chiriei, achizitionandu-va casa mult dorita  – direct dezvoltator !

Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va alegeti locuinta potrivita din cadrul ansamblului nostru rezidential Berceni Village si sa achitati taxa de rezervare necesara (1000 euro) direct Dezvoltator , ca apoi, o intreaga echipa de profesionisti de la consilieri de vanzari, consilieri de credite din cadrul bancii pe care ati ales-o, notari va vor indruma si consilia gratuit pe tot parcursul derularii creditului dumneavoastra.

Avantaj achizitionare imobil ( Casa / Vila) direct Dezvoltator – Comision 0%

Tags : Vila de vanzare Bucuresti Ilfov direct Dezvoltator – Vila de vanzare Bucuresti Ilfov Berceni –  Vanzare Casa Berceni Ilfov si gradina – Vanzare Casa Berceni Ilfov cu terasa – Vanzare Casa Berceni Ilfov cartier rezidential – Vanzare CasaBerceni Ilfov  – Vanzare Casa Berceni Ilfov langa Bucuresti